Man kan vara bra på NÄSTAN ALLT.

May 08, 2014 No Comments by

Denna rubrik handlade inte om brottning utan om ett handtag till qashqai:en som rycktes bort igår. Kanske är det för att en viss person inte orkade med mig längre eller är lite för explosiv nu innan SM. Det får ni fråga henne om:). Har efter lite googlande, hittat ett nytt handtag som nu är beställt.

RecoPart 304162_1_J.jpg

 

Just nu sitter jag på tåget på väg till träningen och jag har knappt ätit något idag. Allt jag försökt få i mig har stoppats genom ett slag på handen av Sofia. Det enda som är positivt är att det är skönt att inte behöva ta så mycket vätska fram till fredag. Något som också ska bli positivt är att få massage av Bobby ikväll. Bobby är tränare för IK Sparta men också vår personliga massör då det är hans yrke när han inte är på klubben. www.bobbymassage.se

Det jag tänker skriva innan jag hoppar av tåget är att jag, Ante, Sofia och mini tippade SM idag. Mini(Josefine Fredriksen) visste dock inte vem hälften hon tippade på var så henne kan vi räkna bort ganska så snabbt. Vi andra tippade olika, någon tippade med hjärtat och någon med hjärnan. Jag lovar att skriva vem som blev vinnaren av detta tips.

//Robban

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Man kan vara bra på NÄSTAN ALLT.”

Leave a Reply