Gizycko

May 18, 2014 No Comments by

Nu är vi framme i Polen efter 3,5 timmars bilresa från Gdansk där vi landa. Mitt ute i ingenstans bor det svenska landslaget i brottning. Det positiva är att vi alla bor i en stuga så det kommer vara skratt och mycket kortspel. På förhand är jag och Momo favoriter, i alla fall när det kommer till “visst”

Imorgon kommer vi paddla på morgonen och brottas på kvällen. Det blir en tuff dag. Jag och Jim P har bildat ett paddel lag. Vi tänkte att det kan vara ett utmärkt tillfälle att hitta tillbaka till varandra då vi hade stora intriger när vi paddla senast för ett par år sen. Denna gång lovade vi varandra att göra allt vi kan för att vinna. Jim P är hård mentalt så jag är nöjd över att ha han i mitt lag. Ja, Inte hans lag utan mitt:).  Jag lovar att berätta allt som händer under resans gång här i Polen men just nu är alla totalt färdiga och redo att gå och lägga sig i fukten och bland tusen mygg.

 

Ahhhhaaaa Jag måste sluta vara ödmjuk för en kort stund. JAG OCH JIM P KOMMER VINNA IMORGON, DEN ÄR STENSÄKER!

 

// Robban

 

 

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Gizycko”

Leave a Reply